Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) vr 16 oktober 2020, 3:00

Waarschuwingsschot gelost tijdens achtervolging in Rotterdam Zuid

Laatst bijgewerkt: maandag 17:35 uur

ROTTERDAM – Tijdens een achtervolging in Rotterdam Zuid werd in de avond van 15 oktober een waarschuwingsschot gelost door de politie. De verdachte, een 26-jarige Rotterdammer, werd na een achtervolging te voet aangehouden aan de Slinge en meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

Omwonenden zullen vast geschrokken zijn van het waarschuwingsschot dat de politie loste tijdens de achtervolging. De politie werd door een oplettende burger op straat geattendeerd dat er wat onrust verderop in de straat was. Toen de agenten daar een aantal personen controleerden, kwamen ze bij een van hen een opmerkelijke hoeveelheid contant geld tegen. Dit was aanleiding om tot aanhouding over te gaan. Echter, de man ontrok zich fysiek hiervan en rende weg. De politie ging te voet in de achtervolging. Tijdens de achtervolging is eenmalig een waarschuwingsschot gelost. De man is na korte tijd ingerekend, waarbij gebruik werd gemaakt van pepperspray.

Het contante geld is in beslag genomen, omdat het vermoeden bestaat dat dit op onrechtmatige wijze is verkregen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.