Redactie 112 0 reactie(s) di 13 oktober 2020, 17:13

Overlastgevende man valt van balkon aan de Rodenrijselaan in Rotterdam

Laatst bijgewerkt: maandag 17:35 uur

ROTTERDAM – Dinsdagochtend zorgde een 41-jarige man op de Rodenrijselaan voor veel overlast toen hij onder andere over de daken liep en met een zwaard stond te zwaaien. Diverse hulpdiensten kwamen ter plekke om de man veilig binnen te krijgen. Uiteindelijk viel de man van een balkon meters naar beneden. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis.

Zeven uur ’s ochtends belde de eerste buurtbewoners de alarmlijn omdat een man over de daken van de Rodenrijselaan liep en met dakpannen gooide. Hij gilde, sloeg dingen kapot en zwaaide met een zwaard. Ook leek het een aantal keer alsof hij van een balkon wilde springen. De brandweer legde daarom uit voorzorg een springkussen op straat. Ook kwam een korpsonderhandelaar om met de man te praten en hem te kalmeren. Helaas zonder resultaat. Uiteindelijk werd het arrestatieteam ingezet in een poging de man te overmeesteren. De man wist zich aan de aanhouding te onttrekken, klom over de balkonreling en viel van het balkon zo’n acht meter naar beneden.

Hij is zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis. De rijksrecherche doet onderzoek.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.