Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) di 13 oktober 2020, 17:06

Man geschopt, geslagen en daarna beroofd bij pinautomaat aan de Schorpioenstraat

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:35 uur

ROTTERDAM – Maandagmiddag is op de Schorpioenstraat een man geschopt en geslagen en daarna beroofd van zijn geld en andere persoonlijke spullen. Er werd kort daarna een verdachte aangehouden, maar de politie zoekt nog steeds twee andere daders en naar getuigen.

Het slachtoffer pinde maandagmiddag, om ongeveer 17.00 uur bij een pinautomaat aan de Schorpioenstraat. Toen hij daar mee bezig was, merkte hij dat er iemand met hem meekeek. Hij zei daar iets van, maar ging daarna verder met pinnen. Toen hij eenmaal geld uit de automaat had en weg wilde lopen, werd hij aangevallen door enkele mannen. Die schopten en sloegen de man en namen hem het geld en andere persoonlijke spullen af. Daarna gingen zij ervandoor in een auto.

Politie-eenheden stelden een onderzoek in en naar aanleiding van informatie die zij hadden, zagen zij een auto rijden waar de daders mogelijk in zaten. De auto stopte op de Kromhoutlaan en daar sprongen de drie inzittenden er uit.

Er werd direct naar de verdachten gezocht, onder andere met een politiehond. Die vond één van de verdachten in de bosjes aan het Berlagepad. Omdat hij weigerde tevoorschijn te komen, moest de hond daadwerkelijk worden ingezet, wat de verdachte een bijtwond opleverde. De 17-jarige Nieuwerkerker kon daarna worden aangehouden. Naar de andere twee wordt een onderzoek ingesteld.

Inmiddels zijn camerabeelden bekeken en getuigen gehoord, maar mogelijk heeft iemand informatie die nog niet met de politie is gedeeld. Heeft u informatie, bel dan met 0900-88 of met Meld Misdaad Anoniem, op 0800-7000.

112 Rotterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Rotterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Rotterdam. Alle 112 alarmeringen uit Rotterdam kan je live volgen via 112 meldingen Rotterdam.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.