Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) za 10 oktober 2020, 17:27

Man (28) aangehouden na beschieting buren met luchtbuks aan de Brouwersstraat in Rotterdam

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:35 uur

ROTTERDAM – Vier mensen die vrijdagavond in de beschutting van een zeil lekker buiten zaten bij een woning aan de Brouwersstraat, schrokken enorm toen er door het zeil heen kleine kogeltjes schoten. Een vrouw raakte daarbij lichtgewond aan haar hoofd. Onderzoek leidde zaterdagochtend tot de aanhouding van een 28-jarige buurtgenoot. In zijn woning werd een luchtbuks gevonden.

Vier personen zaten rond 23.00 nog buiten, toen zij knallen hoorden. In het zeil, dat ze gespannen hadden om beschut te kunnen zitten, zaten kleine gaatjes en een van de vrouwen had een wondje aan haar hoofd. Zij werd ter plaatse behandeld door een ambulance en hoefde niet mee naar een ziekenhuis.

Zaterdag ging het forensisch en buurtonderzoek weer verder. Een wijkagent ging langs deuren en in gesprek met mensen in de buurt die mogelijk wat gezien of gehoord hadden. Bij een van die gesprekken bleek dat de bewoner in kwestie wellicht meer wist. In de woning had hij een luchtbuks staan. De 28-jarige man is aangehouden. Er wordt nog verder onderzoek verricht.

Heeft u meer informatie of misschien beeldmateriaal waarop iets te zien is? Bel met 0900-8844 of geef de informatie anoniem door via 0800-7000.

112 Rotterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Rotterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Rotterdam. Alle 112 alarmeringen uit Rotterdam kan je live volgen via 112 meldingen Rotterdam.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.