Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) vr 09 oktober 2020, 3:16

Onbekende probeert met molotovcocktail auto in brand te steken in Rotterdam Zevenkamp

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:35 uur

ROTTERDAM – Op de Does in Rotterdam Zevenkamp heeft iemand donderdagavond doelbewust geprobeerd een auto in de brand te steken. De auto stond in de straat geparkeerd en het lijkt erop dat men geprobeerd heeft door middel van een molotovcocktail brand te stichten.

De eigenaar zag het gebeuren en rende snel naar buiten, pakte zijn auto en reed hem naar zijn woning. Daar wist hij de vlammen met een tuinslang te blussen. De brandweer heeft ter plaatse nog een nacontrole uitgevoerd. De politie heeft een plaats delict gemaakt om sporen veilig te stellen.

112 Rotterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Rotterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Rotterdam. Alle 112 alarmeringen uit Rotterdam kan je live volgen via 112 meldingen Rotterdam.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.