Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) di 06 oktober 2020, 17:41

Familie vindt enorm geldbedrag in woning van eerder overleden man

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:35 uur

KINDERDIJK – Familie van een eerder overleden man vond in zijn woning aan de Lekkade in Kinderdijk een enorm geldbedrag. De politie onderzoekt of het gaat om rechtmatig verkregen geld. Daarvoor komt de politie graag in contact met mensen die hier mogelijk informatie over hebben.

Vrijdag 2 oktober werd de politie gealarmeerd door vrienden van een 66-jarige man uit Kinderdijk dat zij hem al enige tijd niet gezien en gesproken hadden. Zij kregen hem ook niet te pakken en thuis werd niet open gedaan. Agenten namen poolshoogte bij de man thuis en troffen hem overleden aan. Onderzoek wijst uit dat het gaat om een natuurlijk overlijden.

Familie van de man is enkele dagen later in de woning van de overleden man als zij daar een enorm geldbedrag vinden. Zij waarschuwen de politie die de woning doorzoekt onder leiding van de rechter-commissaris. Uiteindelijk is ruim 330.000 euro en geld in een vreemde valuta gevonden.

De politie doet onderzoek naar de herkomst van het geld. Informatie van betrokkenen of mensen die iets gehoord of gezien hebben, is binnen het onderzoek zeer welkom. U kunt hiervoor contact opnemen met de districtsrecherche van Zuid-Holland-Zuid via 0900-8844. Als u liever anoniem wilt melden kan dat via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl. U kunt ook een vertrouwelijk gesprek aanvragen bij het Team Criminele Inlichtingen via 079 – 345 89 99.

112 Kinderdijk

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Kinderdijk lees je in onze categorie 112 Nieuws Kinderdijk. Alle 112 alarmeringen uit Kinderdijk kan je live volgen via 112 meldingen Kinderdijk.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.