Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) zo 04 oktober 2020, 18:04

Man met honkbalknuppel op hoofd geslagen bij tankstation op de Colosseumweg in Rotterdam-Zuid

Laatst bijgewerkt: maandag 17:35 uur

ROTTERDAM – Zaterdagavond omstreeks tien over acht ’s avonds is een man meerdere malen met een honkbalknuppel op zijn hoofd geslagen bij een tankstation op de Colosseumweg in Rotterdam-Zuid. De politie zoekt getuigen of mensen die meer weten over de aanleiding van deze mishandeling.

Het slachtoffer, een 26-jarige Rotterdammer, is met zijn vriendin bij het tankstation als zij even na acht uur ’s avonds daar twee mannen tegenkomen. Ze staan eerst met elkaar te praten als de sfeer omslaat. Er ontstaat onenigheid. Eén van de twee mannen pakt dan een honkbalknuppel en slaat het slachtoffer op zijn hoofd. Meerdere keren. Het slachtoffer raakt zwaar gewond en de mannen vertrekken in hun auto.

Een getuige belt het alarmnummer en een ambulance arriveert om het slachtoffer over te brengen naar het ziekenhuis. Agenten starten gelijk een onderzoek. Voor dat onderzoek komt de politie graag in contact met getuigen of mensen die informatie hebben die met deze onenigheid te maken kan hebben. Zelfs het kleinste beetje informatie kan helpen.

Informatie
Heeft u meer informatie over dit incident en heeft u nog niet met de politie gesproken? Wij horen dat heel graag. Bel met 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven? Bel M. 0800-7000 of meld via meldmisdaadanoniem.nl. U kunt ook een vertrouwelijk gesprek aanvragen bij het Team Criminele Inlichtingen via 079 – 345 89 99.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.