Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) za 03 oktober 2020, 19:59

Betrokken auto steekincident Rozenburg gevonden

Laatst bijgewerkt: maandag 17:35 uur

ROZENBURG – De politie heeft zaterdagmiddag in Rozenburg de Mercedes gevonden die bij het dodelijk steekincident in Rozenburg betrokken was. Het onderzoek gaat verder. Daarbij is informatie over onder andere de vluchtroute van de auto en de inzittenden nog steeds zeer welkom.

Vrijdag werd een 18-jarige man aangehouden op verdenking van betrokkenheid. Het onderzoeksteam van twintig rechercheurs, dat sinds donderdag onafgebroken aan het onderzoek werkt, heeft de afgelopen week diverse locaties doorzocht, camerabeelden bekeken, betrokkenen en getuigen gesproken en sporenonderzoek gedaan.

De politie zet het onderzoek voort om de rol van de verdachte nader te onderzoeken. Om deze rol goed te onderzoeken en om vast te kunnen stellen of er mogelijk nog meer verdachten betrokken zijn, is informatie van getuigen, betrokkenen en buurtbewoners nog steeds van groot belang. Informatie die mogelijk relevant kan zijn voor dit onderzoek is zeer welkom bij het onderzoeksteam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.