Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) do 01 oktober 2020, 19:33

Jongen (17) overleden na steekpartij in Rozenburg

Laatst bijgewerkt: maandag 17:35 uur

ROZENBURG – Bij een steekincident aan de Laan van Nieuw Blankenburg is woensdagavond een 17-jarige Rozenburger om het leven gekomen. Hulpverleners troffen de jongen zwaargewond. Pogingen om hem te reanimeren mochten niet meer baten. De jongen overleed ter plekke.

Even voor 21:30 uur werd gemeld dat de jonge Rozenburger zwaar gewond was geraakt door messteken. Pogingen hem te reanimeren en een spoedoperatie konden niet voorkomen dat hij overleed. Direct werd de omgeving afgezet, werd sporenonderzoek verricht en startte een zoektocht naar een verdachte. Omstanders gaven informatie over een mogelijke verdachte. Dit wordt momenteel onderzocht en grondig uitgelopen. Met die reden is er ook een zoeking gedaan. Vooralsnog is niemand aangehouden.

Informatie
Heeft u meer informatie over dit incident en heeft u nog niet met de politie gesproken? Wij hoort de politie dat heel graag via 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven? Bel M. 0800-7000 of meld via meldmisdaadanoniem.nl.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.