Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) zo 20 september 2020, 7:01

Auto te water Zuidplaslaan Nieuwerkerk aan den IJssel

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:35 uur

NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL – Een automobilist is zondagmorgen omstreeks zes uur te water geraakt met zijn voertuig langs de Zuidplaslaan in Nieuwerkerk aan de IJssel. De bestuurder miste vermoedelijk de bocht, ging te hard en reed door de struiken om vervolgens in het water te eindigen.

De brandweer werd gealarmeerd om te kijken of er nog een ander slachtoffer zou zijn in het water, de bestuurder zelf was ondertussen vertrokken en had thuis vermoedelijk droge kleren gehaald. Agenten hebben de man aangehouden, deze zou onder invloed van alcohol hebben verkeerd maar kon nog niet worden bevestigd.

112 Nieuwerkerk aan den IJssel

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Nieuwerkerk aan den IJssel lees je in onze categorie 112 Nieuws Nieuwerkerk aan den IJssel. Alle 112 alarmeringen uit Nieuwerkerk aan den IJssel kan je live volgen via 112 meldingen Nieuwerkerk aan den IJssel.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.