Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) vr 11 september 2020, 18:13

Wapens en munitie aangetroffen in winkelpand aan de Lusthofstraat in Rotterdam

Laatst bijgewerkt: maandag 17:36 uur

ROTTERDAM – Op donderdag 10 september rond 13.30 uur werd melding gedaan van een vondst van vuurwapens en munitie in een winkelpand aan de Lusthofstraat in Rotterdam. De politie nam deze vuurwapens en munitie in beslag en doet verder onderzoek.

De nieuwe eigenaresse van het winkelpand keek vreemd op toen ze bij het opruimen van een ruimte in het pand een doos met wapens en munitie vond. Ze schakelde politie in en agenten troffen vier alarmpistolen, een patroonhouder en een vuurwapen aan. Deze zijn in beslag genomen. Verder onderzoek naar wapens in het pand leverde niets op. Het onderzoek naar de mogelijke eigenaar en oorsprong van deze wapens loopt.

Meer informatie gevraagd
Weet u meer of heeft u meer informatie over deze wapens? Dan komt de politie graag met u in contact via 0900-8844. Anoniem kan ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.