Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) do 10 september 2020, 17:08

Zwaargewonde bij brand in woning Berkel en Rodenrijs

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:36 uur

BERKEL EN RODENRIJS – Een persoon is donderdagmiddag zwaargewond geraakt na een brand in een woning aan de Klaverweide in Berkel en Rodenrijs. Het slachtoffer werd door de brandweer uit de woning gehaald en moest direct worden behandeld. De brandweer liet water over brandwonden heen lopen.

Het Mobiel Medisch Team kwam ter plaatse om het slachtoffer te behandelen, na de eerste behandeling ter plaatse is deze met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De brand zelf was snel onder controle, hoe dit is ontstaan is niet bekend.

112 Berkel en Rodenrijs

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Berkel en Rodenrijs lees je in onze categorie 112 Nieuws Berkel en Rodenrijs. Alle 112 alarmeringen uit Berkel en Rodenrijs kan je live volgen via 112 meldingen Berkel en Rodenrijs.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.