Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) vr 04 september 2020, 18:10

Man vanuit rijdende auto beschoten op de Wieldrechtstraat in Rotterdam Charlois

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:36 uur

ROTTERDAM – Vanuit een rijdende auto is er donderdagavond een man beschoten op de Wieldrechtstraat in Rotterdam Charlois. Hij bleef ongedeerd, maar zag dat het om een zwarte Kia ging. De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich te melden.

Donderdagavond 3 september rond 23.40 uur is er geschoten vanuit een auto op de Wieldrechtstraat. De persoon op wie werd geschoten, liep op dat moment naar huis en is gelukkig ongedeerd gebleven. Het zou gaan om een zwarte Kia die tot stilstand kwam om te schieten. Daarna reed de auto achteruit de Wieldrechtstraat uit, de Gaesbeekstraat op in de richting van de Katendrechtse Lagedijk.

De politie doet onderzoek naar dit schietincident en hoopt dat getuigen zich melden. Heeft u meer informatie? Neem dan contact op met ons via 0900-8844 of met 0900-7000 als u liever anoniem blijft.

112 Rotterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Rotterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Rotterdam. Alle 112 alarmeringen uit Rotterdam kan je live volgen via 112 meldingen Rotterdam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.