Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) za 29 augustus 2020, 17:49

Onderzoek gestart naar mogelijk schietincident Jan Kruiffplein

Laatst bijgewerkt: maandag 17:36 uur

ROTTERDAM – Agenten hebben afgelopen nacht onderzoek gedaan op en rond de Jan Kruijffplein in Rotterdam na een melding dat er op zaterdag 29 augustus rond 00.30 uur geschoten zou zijn. Voor zover bekend zijn er geen gewonden.

Er zijn vooralsnog geen sporen aangetroffen die wijzen op een schietincident. Agenten spraken met verschillende mensen, onder andere bij een fastfood keten aan de Schiedamseweg in Rotterdam. Deze beelden worden bekeken en meegenomen in het lopende onderzoek. Uit eerste informatie blijkt dat er een ruzie was tussen twee groepen. Een aantal mensen is daarna in verschillende auto’s weggereden.

Informatie
Was u hier getuige van en heeft u nog niet met ons gesproken of heeft u andere informatie danwel beschikt u over camerabeelden? Laat het dan weten, dat kan via 0900-8844 of anoniem 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.