Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) vr 28 augustus 2020, 17:25

Omvangrijk geldbedrag en Rolex horloge in beslag genomen bij voertuigcontrole

Laatst bijgewerkt: maandag 17:36 uur

ROTTERDAM – Agenten namen vorige week bij een voertuigcontrole op de Boompjes wederom een omvangrijk geldbedrag in beslag. De 50-jarige bestuurder had in een verborgen ruimte maar liefst 42.000 euro verborgen.

Daarmee was de koek nog niet op. De man had immers ook de beschikking over een Rolexhorloge ter waarde van 10.000 euro. Hij kon daarvan de rechtmatigheid niet aantonen en verklaarde geen werk te hebben. Bij een doorzoeking in een woning in Rotterdam vonden de agenten nog eens ruim 20.0000 euro. Het geld was verstopt in een koffiezetapparaat. Het totale bedrag van ruim 60.000 euro namen de agenten in beslag, evenals het dure horloge. Daarnaast namen agenten dure merkkleding en disignschoenen in beslag. Ook de auto van de man werd in beslag genomen. Tegen de hem werd proces-verbaal opgemaakt wegens witwassen. Hij kreeg direct een strafbeschikking van ruim 6300 euro en deed afstand van het inbeslaggenomen geld en de aantroffen goederen.

Regelmatig worden grote geldbedragen aangetroffen en in beslag genomen. Zo deed de politie bij een controle in Hendrik-Ido-Ambacht recent een omvangrijke geldvondst.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.