Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) ma 17 augustus 2020, 16:17

Man (33) gewond bij overval op woning aan de Spaansebocht

Laatst bijgewerkt: maandag 17:36 uur

ROTTERDAM – Het Regionaal team Overvallen van de politie eenheid Rotterdam onderzoekt een overval, die zondagavond, om ongeveer 23.30 uur heeft plaatsgevonden op de Spaansebocht in Rotterdam. Daarbij raakte een 33-jarige man gewond.

Overval
Het slachtoffer was alleen in de woning toen een aantal mannen binnenkwam. Zij bedreigden de man met een vuurwapen en er ontstond een schermutseling. Zij sloegen het slachtoffer met een vuurwapen. Daarna gingen zij er met onbekende buit vandoor. In alle tumult sneuvelde er een ruit! Het slachtoffer ging nog wel achter de mannen aan, maar zij wisten te ontkomen. Het slachtoffer moest zich in een ziekenhuis onder behandeling laten stelen.

Getuigen
In de woning zijn sporen veiliggesteld en de politie stelt een nader onderzoek in. Er is inmiddels een getuige gesproken, maar misschien zijn er meer mensen die iets op de Spaansebocht is opgevallen vóór of na de overval en dat nog niet met de politie heeft gedeeld. Mogelijk zijn er zelfs mensen die camerabeelden hebben. Als dat zo is, neem dan contact op met de politie op 0900-8844 of via ‘M’ op 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.