Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) wo 12 augustus 2020, 20:24

Politie onderzoekt schietincident aan de Emelissedijk in Rotterdam

Laatst bijgewerkt: maandag 17:36 uur

ROTTERDAM – De politie stelt een onderzoek in naar het schietincident van woensdagavond aan de Emelissedijk in Rotterdam. Voor zover nu bekend raakte daarbij niemand gewond.

Schoten
Getuigen hadden om ongeveer 18.15 uur enkele schoten gehoord in- of vanuit een portiek. Nadat agenten een onderzoek hadden ingesteld bleek er daadwerkelijk te zijn geschoten, maar van een gewonde was vooralsnog geen sprake. Een dame, die bij de portiek was, zakte echter wel in elkaar en moest door ambulancepersoneel worden onderzocht. Zij is later naar een ziekenhuis vervoerd.

Drie aanhoudingen
In één van de woningen werden twee mannen en een vrouw aangetroffen. Ook werd een vuurwapen gevonden, dat werd direct veilig gesteld. De drie zijn aangehouden en naar hun betrokkenheid wordt een onderzoek ingesteld.

Medewerkers van de Forensische Opsporing kwamen naar de Emelissedijk om sporen veilig te stellen en getuigen worden/zijn gehoord. Het onderzoek wordt voortgezet.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.