Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) ma 10 augustus 2020, 16:46

Vuurwapen aangetroffen bij verdachte schietpartij Schiedam

Laatst bijgewerkt: maandag 17:36 uur

ROTTERDAM – Agenten van de politie Rotterdam hebben op zaterdag 8 augustus in Rotterdam een verdachte van een schietpartij aangehouden.

Een week voor de aanhouding zou deze 28-jarige man uit Vlaardingen een 39-jarige Rotterdammer op de ‘s-Gravelandseweg in Schiedam in zijn been geschoten hebben. Dat gebeurde, nadat beide mannen ruzie hadden gekregen. Het slachtoffer raakte bij het schietincident weliswaar niet levensgevaarlijk gewond, maar hij koos ervoor het voorval toen niet aan de politie te melden.

Vuurwapen gevonden
Op 8 augustus informeerde een getuige de politie over het schietincident in Schiedam én meldde daarbij dat hij de schutter kort daarvoor had in een pand aan de Kleiweg in Rotterdam gezien. Agenten van Team Parate Eenheid spoedden zich snel naar de genoemde locatie en wisten de verdachte snel en veilig aan te houden. Bij hem werd een vuurwapen aangetroffen en in beslaggenomen. De man zit vast op verdenking van poging doodslag.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.