Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) ma 10 augustus 2020, 16:11

Bewoonster mishandeld bij woningoverval aan de Ovidiusstraat in Rotterdam IJsselmonde

Laatst bijgewerkt: maandag 17:36 uur

ROTTERDAM – Maandagochtendvroeg rond 04.30 uur drongen twee mannen een woning binnen aan de Ovidiusstraat in Rotterdam Zuid. Ze mishandelden de bewoonster en gingen er vervolgens zonder buit vandoor. De politie doet onderzoek en vraagt de hulp van getuigen.

De week is slecht begonnen voor een 54- jarige bewoonster aan de Ovidiusstraat in Rotterdam IJsselmonde. Twee mannen drongen haar woning binnen, ze pakten haar vast en mishandelde haar. Het is onduidelijk wat zij van haar wilden. Toen zij het op een gillen zette gingen de mannen er vandoor. Vermoedelijk was er nog een derde man bij betrokken. Volgens getuigen stond hij op de uitkijk. Het slachtoffer raakte gewond maar hoefde gelukkig niet naar het ziekenhuis. De politie is direct een onderzoek gestart en kan de hulp van getuigen hierbij goed gebruiken.

Iets gezien?

Het was vroeg in de ochtend maar wellicht hebben mensen die hun hond uitlieten of vroeg naar hun werk gingen toch iets gezien. Een buurman hoorde het slachtoffer schreeuwen en vlak daarvoor werd de krant bezorgd. Misschien dat meer mensen deze tijdsregistratie koppelen aan andere opvallende zaken of heeft een krantenbezorger iets gezien of gehoord. Mogelijk zijn de verdachten gevlucht met een auto. Misschien heeft iemand een auto zien staan die er normaal niet staat of is iets anders verdachts opgevallen.

Signalement:

  • Drie mannen waarvan één kleiner dan gemiddeld
  • Alle drie licht getint
  • De man op de uitkijk droeg een lichtgekleurde hoodie

Heeft u iets gezien of gehoord of weet u wie hierbij betrokken zijn? Neem dan contact op via 0900-8844. U kunt uw melding ook anoniem doen via 0800-7000 of meldmisdaadanoniem.nl  

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.