Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) wo 05 augustus 2020, 17:23

Getuigen helpen bij aanhouding verdachte van overval op snackbar

Laatst bijgewerkt: maandag 17:36 uur

ROTTERDAM – Voor de tweede keer deze week werd een snackbar op de Rietdijk overvallen. Op dinsdag 4 augustus rond 21.45 uur werd de eigenaar van de snackbar overvallen door een man. Hierbij werd gebruik gemaakt van een vuurwapen. Door hulp van getuigen kon de 18-jarige verdachte een klein stukje verderop worden aangehouden.

Een 18-jarige man uit Krimpen aan de IJssel liep dinsdagavond de snackbar in. Hij pakte de eigenaar vast en dreigde met een vuurwapen. Hij vroeg om geld. De eigenaar wist zich los te rukken en rende weg. De verdachte pakte zijn kans en deed een greep uit de kassa waarna hij wegvluchtte. Oplettende getuigen gingen achter de verdachte aan waardoor de toegesnelde agenten de verdachte enkele straten verderop konden aanhouden. Tijdens het fouilleren van de verdachte werd een vuurwapen aangetroffen. Deze is in beslag genomen. De verdachte is in verzekering gesteld.

Op 30 juli jl. werd dezelfde snackbar ook al overvallen. Er is geen aanleiding om te denken dat deze twee overvallen verband met elkaar hebben. Voor deze overval is een 15-jarige jongen uit Terneuzen aangehouden. Hij is inmiddels heengezonden maar blijft wel verdachte.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.