Redactie 112 0 reactie(s) wo 05 augustus 2020, 16:14

Pistool gaat af tijdens worsteling in auto Rotterdam

Laatst bijgewerkt: maandag 17:36 uur

ROTTERDAM – Dinsdagavond rond twaalf uur kwam bij de meldkamer een melding binnen dat er zou zijn geschoten in de buurt van de Franselaan in Rotterdam.

Een man bleek zijn auto uit te zijn gevlucht nadat een onbekende man bij hem was ingestapt en hem bedreigde met een pistool. Tijdens de worsteling die daarna ontstond, ging het wapen af. De eigenaar van de auto sloeg op de vlucht en durfde niet meer terug naar zijn auto. De auto werd verlaten teruggevonden op de Prof. Poelslaan.

De politie doet onderzoek naar deze zaak en wil graag spreken met getuigen. Heeft u die avond iets verdachts gezien op of in de omgeving van de Prof. Poelslaan meld dit dan via de Opsporings Tiplijn: 0800-6070. Anoniem melden kan via: Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.