Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) za 01 augustus 2020, 5:25

Brand in bestelwagen aan het Roer in Rotterdam slaat over naar tweede wagen

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:37 uur

ROTTERDAM – In de nacht van vrijdag op zaterdag 1 augustus rond 0.00 uur is brand ontstaan in een bestelbus aan het Roer in Rotterdam. De brand greep snel om zich heen en al snel stond een tweede wagen in de brand.

De brandweer was snel ter plaatse maar kon niet voorkomen dat de wagens zwaar beschadigd raakte. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. In de omgeving van Ommoord vonden de afgelopen maand meer voertuig branden plaats. Eerder gingen in Ommoord al een scooter en een auto in vlammen op.

112 Rotterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Rotterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Rotterdam. Alle 112 alarmeringen uit Rotterdam kan je live volgen via 112 meldingen Rotterdam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.