Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) za 25 juli 2020, 1:31

Man met vuurwapen aangehouden na waarschuwingsschoten

Laatst bijgewerkt: maandag 17:37 uur

ROTTERDAM – Een oplettende burger heeft door de politie te bellen ervoor gezorgd dat er weer een vuurwapen van de straat is.

De melder zag op vrijdagvond 24 juli in een parkje bij het Kouwenoord een man met een vuurwapen en deed wat men in dat soort situaties het beste kan doen: 112 bellen. Agenten waren er snel bij om de man te vinden en de 34-jarige Rotterdammer bleek daadwerkelijk een vuurwapen bij zich te hebben.

Waarschuwingsschoten
De man werd met een zogenaamde Benaderingstechniek Gevaarlijke Verdachten aangehouden. Doordat hij in eerste instantie niet meewerkte, voelden agenten zich genoodzaakt meerdere waarschuwingsschoten te lossen. Daarna kon de man overmeesterd worden. Niemand raakte bij de aanhouding gewond. Bij de man werd daadwerkelijk een vuurwapen gevonden en in beslaggenomen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.