Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) wo 22 juli 2020, 2:06

Dronken vrouw veroorzaakt aanrijding en verzet zich tegen aanhouding

Laatst bijgewerkt: maandag 17:37 uur

ROTTERDAM – Een dronken vrouw reed om kwart over zes op de Rhijnauwensingel tegen een geparkeerde auto om daarna gewoon door te rijden. Op aanwijzen van getuigen kan de politie de bestuurster, die later een F blies bij de ademtest, aanhouden. De vrouw verzet zich tegen haar aanhouding, maar kan uiteindelijk toch worden overgebracht naar het bureau.

Meerdere bewoners van de Rhijnauwensingel zagen hoe om kwart over zes ’s avonds een grijze auto een geparkeerde auto aanreed en vervolgens doorreed. Eén van de getuigen wist nog snel een foto te maken van de auto. Met deze informatie en op aanwijzen van omstanders benaderen agenten de bewuste auto, die verderop geparkeerd stond.

Als de agenten de vrouw, waarvan vermoed wordt dat zij gedronken heeft, vertellen dat ze mee moet naar het politiebureau, begint de vrouw te gillen en vraagt omstanders haar aanhouding te filmen. Ook verzet de 46-jarige Rotterdamse zich tegen haar aanhouding. Agenten weten haar toch in de politiebus te plaatsen en naar het bureau te brengen. Uit de blaastest bleek dat de vrouw teveel gedronken had. Zij blies 825 ugl (voor een ervaren bestuurder is 220 ugl toegestaan). De vrouw is inmiddels heengezonden met een proces-verbaal voor rijden onder invloed en het verlaten van een plaats ongeval.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.