Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) di 14 juli 2020, 18:26

Jongen (14) gewond bij steekpartij; twee jonge vrouwen aangehouden

Laatst bijgewerkt: maandag 17:37 uur

ROTTERDAM – Een 14-jarige jongen raakte maandagavond gewond bij een steekincident op de West-Kruiskade. Twee jonge vrouwen van 17 jaar uit Vlaardingen en Rotterdam werden kort erna aangehouden. Het onderzoek naar de toedracht is in volle gang en de politie spreekt graag met getuigen.

Even na 21:30 uur werd melding gemaakt van het incident dat ter hoogte van een tramhalte op de West-Kruiskade plaatsvond. Agenten troffen de jonge Rotterdammer gewond aan op de Diergaardesingel en hij is voor behandeling naar een ziekenhuis vervoerd. Direct hierna werd een onderzoek gestart en onder andere gesprekken met getuigen leidde naar de twee 17-jarigen. De twee jonge vrouwen zijn voor verhoor overgebracht naar een politiebureau. Ze zitten nog vast.

Getuigen
Wat vooraf ging aan het steekincident wordt onderzocht. Om een compleet beeld te krijgen spreekt de recherche van district Rotterdam-Stad graag met getuigen. Heeft u informatie of beelden? Bel dan 0900-8844 of maak gebruik van het tipformulier. Daar kunt u ook beelden uploaden. Anoniem melden kan via 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.