Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) wo 01 juli 2020, 18:07

28-jarige Rotterdammer aangehouden voor schietincident Hillelaan

Laatst bijgewerkt: maandag 17:37 uur

ROTTERDAM – In de nacht van 13 juni raakte bij een schietincident op de Hillelaan in Rotterdam Zuid een 32-jarige Rotterdammer gewond. Goed recherchewerk leidde de politie naar de verdachte. Een 28-jarige man uit Rotterdam werd zondagavond aangehouden. Hij wordt morgen voorgeleid.

Het was even na 1.00 uur in de nacht toen er schoten klonken op de Hillelaan. Politie was er snel en trof het 32-jarige slachtoffer met een schotwond in zijn been. De mogelijke verdachte rende weg in de richting van de Rijnhaven.

Meteen is de omgeving uitgekamd door meerdere eenheden, maar helaas zonder resultaat. Door goed speurwerk heeft de politie nu toch een 28-jarige Rotterdammer kunnen aanhouden op verdenking van betrokkenheid bij dit schietincident. Hij wordt morgen voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Heeft u informatie?
Als u nog niet met de politie heeft gesproken en wel informatie heeft of wellicht foto’s of camerabeelden? Laat het ons dan weten. U kunt bellen via 0900-8844 of met 0800-7000 als u liever anoniem blijft.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.