Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) do 25 juni 2020, 17:05

Bewoner beschoten op de Treek in Rotterdam

Laatst bijgewerkt: maandag 17:37 uur

ROTTERDAM – De politie tast nog behoorlijk in het duister waarom er vannacht op een bewoner van de Treek in de wijk Vreewijk is geschoten. Hij raakte lichtgewond. Twee verdachten zijn aangehouden, maar getuigen en camerabeelden zijn meer dan welkom.

Het was iets voor 2.00 uur vannacht dat er werd aangebeld bij de 69-jarige bewoner. Vervolgens kreeg hij meerdere kogels om zijn oren. Door het rondvliegende glas raakte het slachtoffer wonder boven wonder slechts lichtgewond. Er zijn meerdere kogelinslagen gevonden in de ramen. Een getuige vertelde dat er een auto wegreed na het incident. Met die informatie konden agenten het voertuig snel achterhalen en stilzetten aan de Spinozaweg. Via een BTGV (Benaderingstechniek gevaarlijke verdachten) zijn de twee aangehouden. Het gaat om een 27-jarge vrouw uit Rotterdam en een 42-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Wie wat precies heeft gedaan, wordt onderzocht. De auto is in beslag genomen voor onderzoek.

Informatie nog hard nodig
Ook al zitten er twee verdachten op het politiebureau, toch zijn er nog veel vragen. Waarom is er op deze man geschoten, wat is het verhaal erachter? Wie kan ons helpen aan informatie of heeft camerabeelden, foto’s of filmpjes? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of met 0800-7000 als u liever anoniem blijft.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.