Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) di 16 juni 2020, 17:12

Eigenaar avondwinkel Nieuwe Binnenweg jaagt overvaller de winkel uit

Laatst bijgewerkt: maandag 17:37 uur

ROTTERDAM – Een man met een mes kwam vannacht rond half een avondwinkel op de Nieuwe Binnenweg ingelopen en vroeg om geld. De eigenaar van de winkel wist de man weg te jagen, en de overvaller vertrok zonder buit.

De geschrokken eigenaar van de winkel belde direct na het incident de politie. Het onderzoek in de omgeving leidde nog niet tot een aanhouding. Vandaag gaat het onderzoek verder en zal er onder meer gekeken worden naar camerabeelden.

Het onderzoeksteam komt ook graag in contact met getuigen. Heeft u vannacht rond half een op de Nieuwe Binnenweg iets verdachts gezien? Heeft u de vermoedelijke overvaller gezien, deze man liep in donkere kleding, droeg een mondkapje en is ongeveer 1.70m lang. Laat het ons weten via 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.