Redactie 112 0 reactie(s) vr 12 juni 2020, 17:27

Carjackers opgepakt, politie zoekt derde verdachte

Laatst bijgewerkt: maandag 17:38 uur

ROTTERDAM – Twee Rotterdammers van 22 en 20 jaar oud zijn afgelopen nacht aangehouden voor carjacking. Onder bedreiging van een vuurwapen namen zij op de Elsschotstraat in Rotterdam een auto mee.

Kort na 1, uur in de nacht van donderdag op vrijdag, werd een 23- jarige Rotterdammer onder bedreiging van een vuurwapen, gedwongen drie mannen mee te nemen in zijn auto. Na een korte route werd het slachtoffer op de Van Langendockstraat uit de auto gezet, niet nadat hij een klap met het vuurwapen had gehad.

Direct alarmeerde hij de politie. Kort daarna zagen agenten op de 1ste Barendrechtseweg de gestolen auto rijden. Met behulp BTGV (BenaderingsTechniekGevaarlijkeVerdachten) zijn de twee Rotterdammers aangehouden. Het vuurwapen is niet aangetroffen.

Het onderzoek naar de derde verdachte gaat door. Heeft u informatie of beelden en nog geen contact gehad met de politie, belt u dan met 0900-8844 of via M0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.