Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) vr 05 juni 2020, 2:41

Man met oranje jas en zwart masker overvalt snackbar aan de Zandblokstraat in Rotterdam

Laatst bijgewerkt: maandag 17:38 uur

ROTTERDAM – Donderdagavond kregen drie medewerksters van een snackbar aan de Zandblokstraat de schrik van hun leven. Een gewapende man stormde naar binnen en bedreigde met een vuurwapen twee van de vrouwen. Met geld uit de kassa ging hij er weer vandoor. Niemand raakte gewond.

Het was rond 23.30 uur toen de overval plaatsvond. Een van de medewerksters was achterin de zaak bezig en zag op de camera alles gebeuren. Ze belde meteen de politie. Helaas was de man er al met de buit vandoor toen de politie aankwam. Hoeveel geld hij precies heeft meegenomen, is nog niet bekend. De medewerksters waren alle drie erg geschrokken. Een van hen werd er zelfs onwel van en moest worden nagekeken door ambulancepersoneel. Daarna maakte zij het gelukkig weer goed.

De politie roept getuigen op
Wie heeft er donderdagavond iets van de licht getinte man gezien rond 23.30 uur rondom de snackbar aan de Zandblokstraat in de wijk Charlois? Hij droeg een oranje jas, een broek met zwart en grijs, zwarte handschoenen en een zwarte capuchon. Ook had de 1 meter 80 lange man een donker masker voor. Eenmaal de snackbar uit liep hij richting de Wolphaertsbocht.

Informatie?
Heeft u informatie of wellicht camerabeelden of foto’s die kunnen helpen bij dit onderzoek? Meld u dan via 0900-8844 of via 0800-7000 als u liever anoniem blijft.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.