Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) zo 31 mei 2020, 21:32

Slachtoffer ongeval Carnissesingel overleden, veroorzaker meldt zich

Laatst bijgewerkt: maandag 17:38 uur

ROTTERDAM – Het 63-jarige slachtoffer van een zeer ernstig ongeval op de Carnissesingel is zondagmiddag aan het begin van de avond aan zijn verwondingen bezweken. De 18-jarige veroorzaker van het ongeval die was doorgereden, meldde zich rond 19.30 uur aan een politiebureau.

De 63-jarige Rotterdammer fietste die zondag 31 mei omstreeks 14.20 uur over de Carnissesingel, waarbij hij werd aangereden door de bestuurder van een klein model voertuig. Direct na het ongeval, waarbij de man ten val kwam, reed de bestuurder door zonder zich om het slachtoffer te bekommeren. De automobilist raakte daarbij nog een andere auto. Alle beschikbare eenheden zochten vervolgens mee naar de bestuurder en zijn voertuig. Op de plaats van het ongeval was het kenteken van zijn auto achtergebleven. De man raakte bij het ongeval zeer zwaargewond en bezweek in de loop van de avond aan zijn verwondingen. De verdachte, een 18-jarige man, meldde zich later aan het bureau en vertelde waar zijn auto was achtergelaten. Politieagenten namen het voertuig voor sporenonderzoek in beslag.

Omstanders die het ongeval zagen gebeuren, vertelden tegen de politie dat de man op het moment van het ongeval een ballonnetje aan zijn lippen had. Het rijbewijs van de verdachte is in 2019 ingevorderd vanwege alcoholgebruik en was nog steeds ingevorderd. De verdachte is direct ingesloten voor nader verhoor. Hem wordt het veroorzaken van een dodelijk ongeval ten laste gelegd, waarbij hij na het ongeval doorreed.

Getuigen gezocht
De politie komt graag in contact met getuigen die het ongeval hebben zien gebeuren. Daarnaast is de politie op zoek naar getuigen die gezien hebben dat de verdachte zijn voertuig leeg achterliet op de Carnissedreef. Het betreft een grijze VW Polo waarvan de voorzijde door het ongeval beschadigd was.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.