Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) zo 31 mei 2020, 17:11

Gewonden bij twee steekpartijen in regio Rotterdam

Laatst bijgewerkt: maandag 17:38 uur

ROTTERDAM – Agenten hielden in de vier verdachten aan bij twee steekincidenten die zowel zaterdag 29 en zondag 30 mei plaatvonden in Brielle en Rotterdam. De slachtoffers zijn overgebracht naar nabij gelegen ziekenhuizen.

Rond zes uur zaterdagavond werd door buurtbewoners een 36-jarige Pool gewond aangetroffen op de Welleweg in Brielle. Agenten hielden in de directe omgeving drie, eveneens Poolse mannen aan, van 22, 24 en 24 jaar. Een ruzie bleek vooraf te zijn gegaan aan het steken. Het onderzoek naar de juiste toedracht loopt.

Tweede steekincident
In de nacht van zaterdag op zondag vond nogmaals een steekincident plaats. Rond half drie werd in een woning aan de Port Saidstraat een 38-jarige inwoner uit Arnhem gewond aangetroffen. Hij werd met spoed overgebracht naar het EMC. Aan de hand van het opgegeven signalement werd kort daarna een 38-jarige man aangehouden. Hij is ook afkomstig uit Arnhem. Een ruzie in de relationele sfeer zou aanleiding zijn geweest voor dit incident. Ook hier wordt nader onderzoek verricht.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.