Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) ma 18 mei 2020, 3:55

Aanslag op eerder beschoten woning in Rotterdam

Laatst bijgewerkt: maandag 17:38 uur

ROTTERDAM – In de nacht van zondag op maandag 18 mei rond 2.25 uur heeft een aanslag op een eerder beschoten woning aan de Jagthuisstraat in Rotterdam plaatsgevonden. In het portiek zou een explosief zijn gegooid waarna een auto hard is weggereden. Door de klap zijn een aantal kozijnen eruit gesprongen.

De politie riep de hulp in van het quick response team van de brandweer in om op de achtergrond klaar te staan. Een explosieven verkenner heeft ter plekke onderzoek gedaan en constateerde dat er geen verder gevaar was. Bewoners welke waren ontruimd mochten omstreeks 05.00 uur weer de woning in.

Medewerkers van de Forensische opsporing doen ter plekke onderzoek. De woning waarop de actie was gericht is eerder beschoten en was op last van de burgemeester al gesloten.

In Amsterdam is een aanhouding verricht. Agenten hielden daar de mogelijk betrokken auto aan doormiddel van een benaderingstechniek gevaarlijk verdachten (BTGV) aan. Hoeveel mannen er precies zijn aangehouden is nog niet bekend

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.