Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) zo 10 mei 2020, 16:11

Schoten gelost op winkel Mathenesserdijk Rotterdam

Laatst bijgewerkt: maandag 17:38 uur

ROTTERDAM – Zondagmorgen schrokken bewoners van Rotterdam-West voor de tweede keer in een week van knallen. Ook deze keer werden sporen van schoten gevonden en dit keer was een winkel aan de Mathenesserdijk het doelwit. Gelukkig raakte niemand gewond. De politie onderzoekt de zaak en spreekt graag met getuigen.

Even voor 04:30 uur meldden buurtbewoners dat ze meerdere schoten hadden gehoord. In het raam van de winkel zaten kogelgaten en op straat werden meerdere hulzen aangetroffen. Agenten zijn vannacht direct met een onderzoek gestart. Er is gesproken met getuigen en er is buurtonderzoek gedaan. Vandaag gaat de politie daarmee verder. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

Onderzoek

Dit is het tweede schietincident in een week in Rotterdam-West. Op 7 mei werd een woning beschoten op de Potgieterstraat. Ook die nacht raakte niemand gewond. De politie onderzoekt of er een verband is tussen de twee schietincidenten. Het onderzoeksteam komt graag in contact met mensen die iets gezien of gehoord hebben van beide beschietingen. Als u over camerabeelden beschikt in de omgeving van de Mathenesserdijk en de Potgieterstraat, dan is dit ook waardevol voor het onderzoek.

Informatie

Heeft u iets gezien of gehoord en heeft u nog niet met de politie gesproken? Laat het ons weten via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000 of meld via misdaadanoniem.nl. Vertrouwelijk informatie delen over een ernstig misdrijf kan ook via Team Criminele Inlichtingen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.