Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) wo 29 april 2020, 17:12

Schiedammer opgepakt voor zeer gewelddadige overval op echtpaar in Rozenburg

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:38 uur

ROZENBURG – De politie hield dinsdag 28 april aan het begin van de avond een 46-jarige verdachte uit Schiedam aan die verdacht wordt van betrokkenheid bij een zeer gewelddadige overval op een ouder echtpaar aan de Clematislaan in Rozenburg.

Het echtpaar in de leeftijd van 75 jaar raakten woensdag 25 maart gewond toen een onbekende man hun woning binnendrong en beide bewoners overviel. Die dag deed de 75 jarige bewoonster de deur open en werd ze geslagen op haar hoofd door een man. Haar 75 jarige man schoot haar te hulp en raakte ook gewond. De verdachte ging er vervolgens vandoor. Ambulancemedewerkers brachten de bewoners voor verdere behandeling naar het ziekenhuis. Het gaat naar omstandigheden goed met hen.

Het regionale overvallen team van de politie-eenheid Rotterdam startte direct een groot onderzoek. Slachtofferzorg ontfermde zich over het echtpaar. Het team kon vandaag het goede nieuws brengen. Op basis van het uitgebreide onderzoek kwam de 46-jarige verdachte in beeld als mogelijke verdachte van deze zeer gewelddadige overval. Hij werd dinsdagavond door leden van een aanhoudingseenheid in zijn woning aangehouden. De man zit nog vast en wordt verhoord.

112 Rozenburg

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Rozenburg lees je in onze categorie 112 Nieuws Rozenburg. Alle 112 alarmeringen uit Rozenburg kan je live volgen via 112 meldingen Rozenburg.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.