Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) zo 26 april 2020, 3:09

Automobilist in Rotterdam rijdt rond met vuurwapen op de voorstoel

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:38 uur

ROTTERDAM – Zaterdagavond 25 april zagen politieagenten een auto rijden in Hoogvliet. Omdat de bestuurder enigszins wijfelend reed, besloten de agenten om de bestuurder te controleren en gaven hem een stopteken. Niet voor niets zo bleek naderhand.

De man stopte verderop in de wijk. De bestuurder van de auto kon geen entiteitsbewijs overhandigen. De agenten keken in de auto en zagen tot hun het verrassing een vuurwapen liggen. Hierop is een benadering techniek gevaarlijke verdachte (BTGV) gestart. De man is direct aangehouden voor het voorhanden hebben van een vuurwapen. Na onderzoek bleek dat het vuurwapen geladen was. De recherche start een onderzoek naar de verdachte en de herkomst van het vuurwapen.

112 Rotterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Rotterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Rotterdam. Alle 112 alarmeringen uit Rotterdam kan je live volgen via 112 meldingen Rotterdam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.