Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) vr 24 april 2020, 17:49

Grootschalig onderzoek gestart na vondst overleden vrouw

Laatst bijgewerkt: maandag 17:38 uur

ROTTERDAM – In een woning aan de Gratamastraat is donderdagmiddag een overleden vrouw aangetroffen. Het onderzoek naar de identiteit is nog gaande, maar vermoedelijk betreft het de bewoonster en is ze niet recent overleden. Meerdere rechercheurs onderzoeken de zaak.

Sinds 19 maart van dit jaar stond de vrouw als vermist bekend bij de politie. Onderzoek naar haar verblijfplaats leidde naar de woning aan de Gratamastraat waar het lichaam werd gevonden. Forensisch experts stelden sporen veilig in de woning en brachten de situatie nauwkeurig in kaart, terwijl agenten een buurtonderzoek startten. De nabestaanden zijn inmiddels op de hoogte gebracht.

Nog veel vragen
Een team van rechercheurs buigt zich over de zaak. Dat is in volle gang en moet meer duidelijkheid geven over onder andere de identiteit van de vrouw, over hoe lang ze in de woning lag en onder welke omstandigheden ze om het leven is gekomen. Denkt u meer te kunnen vertellen over deze zaak? Laat het ons weten via 0900-8844 of via onderstaand tipformulier. Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000 of meld via meldmisdaadanoniem.nl

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.