Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) vr 24 april 2020, 17:22

Wie probeerde antenne in brand te steken?

Laatst bijgewerkt: maandag 17:38 uur

ROTTERDAM – In de nacht van donderdag op vrijdag, vermoedelijk tussen 02.00 en 03.00 uur, is er geprobeerd brand te stichten bij een antenne van een zendmast op een gebouw aan de Van Duylstraat. De brandsporen kwamen vanochtend aan het licht toen een monteur er werkzaamheden wilde verrichten. Van de dader(s) is er nog geen spoor.

De poging om een antenne onbruikbaar te maken is niet de eerste: afgelopen dinsdag besteedde Opsporing Verzocht, net als de week ervoor, aandacht aan de zendmastbranden die afgelopen weken op meerdere plekken in het land plaatsvonden. Dit soort branden kunnen er onder meer voor zorgen dat het noodnummer 112 minder goed of zelfs niet bereikbaar is.

De recherche doet onderzoek, roept getuigen op om zich te melden en bekijkt camerabeelden uit de omgeving van het misdrijf. Is u iets opgevallen, specifiek rond de genoemde tijden, maar bijvoorbeeld ook bij een eventuele voorverkenning? Heeft u meer informatie? Laat het ons weten via 0900-8844, anoniem via 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.