Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) do 23 april 2020, 1:53

Uitslaande brand op balkon van flat in Rotterdam

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:39 uur

ROTTERDAM – In de nacht van woensdag op donderdag 23 april, rond 00.28 uur is brand ontstaan op het balkon van een woongebouw aan de Voermanweg in Rotterdam. De brand woedde op de bovenste etage en greep snel om zich heen.

Omdat de woningen voor de brandweer moeilijk bereikbaar zijn werd er uit voorzorg opgeschakeld naar grote brand. Eenmaal in de woning bleek dat de brand zich vooral had ontwikkeld op het balkon. Met een straal water vanuit de hoogwerker was de brand snel geblust. Hoe de brand kon ontstaan is niet bekend, de schade is groot.

112 Rotterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Rotterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Rotterdam. Alle 112 alarmeringen uit Rotterdam kan je live volgen via 112 meldingen Rotterdam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.