Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) wo 22 april 2020, 17:28

Snelle aanhouding na overval snackbar in Rozenburg

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:39 uur

ROZENBURG – Dinsdagavond overviel een man met een bivakmuts op met een mes een snackbar aan de Nachtegaallaan. Lang kon hij niet genieten van zijn buit want agenten hadden hem en zijn maatje al snel te pakken. Er raakte niemand gewond.

Het was rond 20.45 uur toen een man met een bivakmuts op en donkere kleding aan de snackbar binnenkwam. Hij bedreigde de medewerker met een mes en eiste geld. Hij kreeg dat ook en liep de winkel uit. De medewerker alarmeerde de politie die meteen de buurt uitkamde met een gekregen signalement.

En met succes, want in de wijk ernaast konden agenten de man aanhouden. Ook de man die bij hem was mocht mee naar het bureau. Omdat hij niet in de winkel was tijdens de overval, wordt zijn rol nog onderzocht. Voorlopig zitten de twee mannen, van 17 en 16 jaar uit Rozenburg vast en worden ze verhoord. Het gestolen geld is weer terug waar het hoort.

112 Rozenburg

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Rozenburg lees je in onze categorie 112 Nieuws Rozenburg. Alle 112 alarmeringen uit Rozenburg kan je live volgen via 112 meldingen Rozenburg.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.