Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) vr 17 april 2020, 22:55

Drie mannen gaan elkaar te lijf op de Hooglandstraat in Rotterdam

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:39 uur

ROTTERDAM – Bij een ruzie vrijdagmiddag tussen meerdere personen aan de Hooglandstraat moest de politie ingrijpen. Een van hen raakte gewond en werd ter plekke behandeld door ambulancepersoneel. Er zijn drie mannen aangehouden.

Vrijdag rond 17.30 uur mondde een ruzie uit in een vechtpartij. Drie mannen gingen elkaar te lijf waarbij er eentje gewond raakte aan zijn hoofd. Aanvankelijk leek het te gaan om een steekincident, maar vooralsnog is dat nog onduidelijk. De politie onderzoekt de zaak en bekijkt wat precies de rol is van de vechtersbazen. Het gaat om Rotterdammers van 21, 22 en 27 jaar oud. De 27 -jarige man liep de verwondingen op.

Getuigen?
Heeft u informatie over het incident en nog niet met de politie gesproken? Bel dan met 0900-8844 of met 0800-7000 als u liever anoniem blijft.

112 Rotterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Rotterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Rotterdam. Alle 112 alarmeringen uit Rotterdam kan je live volgen via 112 meldingen Rotterdam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.