Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) vr 03 april 2020, 17:14

Man met mes en stok overvalt tankstation aan de Groene Kruisweg

Laatst bijgewerkt: maandag 17:39 uur

ROTTERDAM – Een tankstation aan de Groene Kruisweg was donderdagavond doelwit van een overval. Een man met een mes en stok bedreigde de aanwezige medewerker en vertrok met geld. Niemand raakte gewond. De politie spreekt graag met getuigen.

Even na 23:30 uur kwam de donker geklede man van 20 tot 25 jaar binnen en schreeuwde in het Engels dat hij geld wilde. Hij vertrok met de inhoud van de kassalade en liet de medewerker geschrokken, maar ongedeerd achter. Agenten stelden camerabeelden veilig en doen sporenonderzoek, maar konden nog niemand aanhouden.

Iets gezien?
Was u getuige en heeft u nog niet met de politie gesproken? Of heeft u andere informatie? Laat het weten via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000 of meld via meldmisdaadanoniem.nl.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.