Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) do 02 april 2020, 15:56

Vader in Rotterdam neergestoken tijdens verkoop telefoon van dochter

Laatst bijgewerkt: maandag 17:39 uur

ROTTERDAM – Wat ‘even’ een telefoonverkoop door een 18-jarige Rotterdamse moest zijn veranderde, gisteravond op de Kopenhagenstraat, in een steekincident waarbij haar 50-jarige vader gewond raakte.

Rond kwart over elf belde de ‘koper’ aan bij de woning aan de Kopenhagenstraat. De 18-jarige dochter had een telefoon te koop aangeboden op Marktplaats. Tijdens de overdracht van het geld gedroeg de koper zich dusdanig schimmig dat de 50-jarige vader zich met de overdracht van het geld bemoeide. De man ging de koper achterna en werd neergestoken. De verdachte ging er vervolgens zonder buit op de fiets vandoor.

Onderzoek in de buurt
Direct werd door gealarmeerde agenten een onderzoek in de buurt ingesteld. Helaas werd de verdachte, een jongen met zwart krulhaar, gekleed in een trainingsbroek, niet aangetroffen. Camerabeelden in de directe omgeving zijn veiliggesteld en worden uitgekeken.

Het slachtoffer kon na behandeling in het ziekenhuis gelukkig terug naar huis.

Wie weet wat of heeft wat gezien?
Het opsporingsteam zou zeer geholpen zijn als er getuigen van het incident zijn, die zich melden bij de politie. Heeft u informatie, neemt u dan contact op met telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.