Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) zo 29 maart 2020, 17:13

Mannen met mondkapjes en latex handschoenen overvallen supermarkt aan de Maaskade

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:39 uur

ROTTERDAM – Twee mannen overvielen zaterdagavond een supermarkt aan de Maaskade. Met een vuurwapen eisten ze de inhoud van de kluis. De politie is een onderzoek gestart en hoopt dat getuigen zich melden.

Iets voor 20.00 uur kwamen twee donker getinte mannen met mondkapjes op de supermarkt binnen. Onder bedreiging van een vuurwapen moesten drie medewerkers en een klant mee naar de kluis. De kluis moest open en het geld in een plastic Aldi tas. Tot de twee overvallers weg waren, moesten de vier in het kantoor blijven zitten. Met het geld verdwenen ze richting de Willemsbrug. Gelukkig raakte niemand gewond, maar de impact was groot. Er waren die avond ook nog klanten in de winkel aanwezig, die alles zagen gebeuren. De politie is een onderzoek gestart en heeft al een aantal getuigen gesproken. Ook worden er camerabeelden veilig gesteld.

Heeft u informatie?
De twee overvallers zijn rond de 25 jaar en spraken geen Nederlands. Ze hadden zwart haar, droegen zwarte kleding, witte latex handschoenen en een licht blauw mondkapje. Ze zijn de winkel uit gegaan richting de Willemsbrug. Heeft u informatie en nog niet met de politie gesproken? Bel dan met 0900-8844. Anoniem bellen kan uiteraard ook, op 0800-7000.of meld via meldmisdaadanoniem.nl

112 Rotterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Rotterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Rotterdam. Alle 112 alarmeringen uit Rotterdam kan je live volgen via 112 meldingen Rotterdam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.