Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) vr 27 maart 2020, 15:35

Man met mes overvalt buurtsuper in Rotterdam

Laatst bijgewerkt: maandag 17:39 uur

ROTTERDAM – Een buurtsuper aan de Engelsestraat was donderdagavond doelwit van een overval. Er werd gedreigd met een mes, maar niemand raakte gewond. De politie spreekt graag met getuigen.

Even na 21:00 uur liep een man gewapend met een mes de buurtsuper in Oud-Mathenesse binnen. Hij droeg een zwarte trui met witte letters, een zwarte muts en had een zwarte sjaal voor zijn mond. Zwaaiend met het mes schreeuwde hij om geld. Dat kreeg hij niet en even snel als hij kwam, verdween de man weer via de Engelsestraat richting de Roemeensestraat. Niemand raakte gewond, maar de schrik zit er goed in.

Iets gezien?
Was u getuige en heeft u nog niet met de politie gesproken? Of heeft u andere informatie? Laat het weten via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000 of meld via meldmisdaadanoniem.nl.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.