Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) wo 25 maart 2020, 17:47

Taxichauffeur overvallen op Pascalweg; wie heeft iets gezien?

Laatst bijgewerkt: maandag 17:39 uur

ROTTERDAM – Een 56-jarige taxichauffeur uit Rotterdam wordt donderdag 12 maart de in vroege ochtend op de Pascalweg overvallen door twee mannen die zich voordoen als klanten. Onder bedreiging van een mes moet de chauffeur zijn portemonnee en autosleutel afstaan. De daders slaan daarna op de vlucht. De politie kan alle hulp gebruiken om deze twee overvallers te vinden.

De chauffeur pikt rond 00:30 uur twee mannen op bij de McDonald’s op de Stadionweg in Rotterdam. Ze willen richting Lombardijen. Op de Pascalweg stapt een van de mannen uit. Omdat de taxichauffeur denkt dat hij wil betalen, doet hij zijn raampje naar beneden. De man trekt echter de deur open en zet een mes op de keel van de chauffeur. Hij moet zijn portemonnee afstaan. Een van de mannen haalt de autosleutel uit het contact. Hierna slaan ze op de vlucht, de Mussetstraat in. De chauffeur raakt niet gewond, maar is vanzelfsprekend erg geschrokken.

Heeft u iets gezien?
De overvallers zijn twee mannen van rond de 25 jaar. Ze zijn allebei rond de 1.75, hebben een donkere huidskleur en droegen zwarte kleding. Wie heeft iets gezien van deze overval op de Pascalweg? Of wie heeft de mannen in zien stappen, op 12 maart rond 00:30 uur bij de McDonald’s op de Stadionweg? Alle informatie is welkom. Bel met 0900-8844, of anoniem met M op 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.