Redactie 112 0 reactie(s) za 21 maart 2020, 16:57

Man dringt met smoes over lekkage woning Rotterdam binnen

Laatste update: 23 aug 2021 17:39 uur

ROTTERDAM – Twee mannen probeerden vrijdag 20 maart met een verhaal over een zogenaamde lekkage binnen te komen bij een 88-jarige mevrouw aan de Zevenkampsering. Ze kwam er met lichte verwondingen, maar flink geschrokken vanaf. De politie zoekt deze twee verdachten.

Met een wit mondkapje voor stak een van de mannen rond 16.00 uur een verhaal af over een lekkage bij de vrouw in de keuken. Ze vertrouwde het niet, maar voordat ze de deur dicht kon doen, werd ze bij haar arm gepakt en opzij geduwd. De man liep het huis binnen. De vrouw kon snel naar buiten komen en waarschuwde de buren. Onderweg zag ze een tweede man met dezelfde outfit. Door de vlucht van de bewoonster naar de buren, kozen de twee verdachten het hazenpad. Vooralsnog lijkt het erop dat ze niets hebben meegenomen.

Informatie?
De politie is vanmiddag meteen een onderzoek gestart en sprak met het slachtoffer en andere getuigen. Camerabeelden en alle informatie wordt verzameld in de hoop de twee verdachten op te pakken. Heeft u informatie en nog niet met de politie gesproken? Bel dan met 0900-8844 of met 0800-7000 als u liever anoniem blijft.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons