Redactie 112 0 reactie(s) vr 20 maart 2020, 14:29

Wie overviel bezorger op de Platostraat?

Laatst bijgewerkt: maandag 17:40 uur

ROTTERDAM – Een bezorger bracht donderdagavond een bestelling naar de Platostraat. Voor de deur werd hij op zijn hoofd geslagen met een vuurwapen en moest zijn geld afgeven. De politie zoekt de dader.

Iets voor 21:30 uur reed de 17-jarige bezorger vanaf de vestiging aan de Beijerlandselaan naar de Platostraat om een bestelling te brengen. Toen hij daar aankwam, liep er een man op hem af die hem vrijwel meteen met een vuurwapen op zijn hoofd sloeg. Hij eiste geld en de bezorger gaf hem wat hij bij zich had. De overvaller ging er vervolgens in onbekende richting van door. De politie is meteen een onderzoek gestart en vraagt uw hulp.

Heeft u informatie?
De man was donker, rond de 1.85 meter en ongeveer 20 jaar oud. Hij droeg een donkere bontjas en een grijze bivakmuts en sprak met een zware stem. Heeft u die avond iets gezien rond 21:30 uur op of rondom de Platostraat? Bel dan met 0900-8844. Ook anoniem kunt u uw tip doorgeven via 0800-7000 of meld op misdaadanoniem.nl.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.