Redactie 112 0 reactie(s) wo 18 maart 2020, 16:13

Man overvalt bloemenwinkel aan de Witte de Withstraat in Rotterdam

Laatst bijgewerkt: maandag 17:40 uur

ROTTERDAM – Een man heeft vandaag rond het middaguur een bloemenwinkel aan de Witte de Withstraat in Rotterdam overvallen.

De man kwam iets voor 12 uur de winkel binnen. Hij deed een greep uit de kassa. Van de kassière kreeg hij klappen en toen ging hij er vervolgens vandoor met een onbekend geldbedrag richting de Westblaak. De man is rond de 1.90 meter. Hij heeft kort haar en droeg een bodywarmer, een donker grijze trui, zwarte broek en had oortjes in.

Een man met hetzelfde signalement wordt gezocht voor een winkeldiefstal eerder deze morgen in de supermarkt om 11.00 uur op de Lijnbaan.

Heeft u iets gezien rond 12 uur aan de Witte de Withstraat? Of heeft u informatie over de diefstal in de supermarkt op de Lijnbaan? Bel 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.