Logo 112Rotterdam

Redactie 112 0 reactie(s) ma 09 maart 2020, 20:27

Man met mes overvalt tankstation aan de Parallelstraat in Rotterdam

Laatst bijgewerkt: maandag 17:40 uur

ROTTERDAM – Een 21-jarige medewerkster staat zondagavond alleen in een tankstation aan de Parallelstraat in Rotterdam als een man binnenkomt. Hij slaat met een groot mes op de kassa en eist geld. Nadat de vrouw hem het geld gegeven heeft verlaat hij het tankstation. De politie doet onderzoek.

Het is even na acht uur ’s avonds. De 21-jarige Rotterdamse staat net sigaretten bij te vullen als de man het tankstation binnenstapt. Hij liep naar de balie en daar haalde hij een groot mes tevoorschijn. Hij sloeg met het mes op de kassa en eiste dat de vrouw het geld van de kassa in een tas deed. Vervolgens verliet hij de zaak.

De politie doet onderzoek en komt graag in contact met getuigen. Heeft u zondag rond acht uur ’s avonds iets gezien in de omgeving van het tankstation of heeft u informatie die van belang kan zijn, neem dan alstublieft contact op met het overvallenteam van de politie Rotterdam via 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Rotterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Rotterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.